Referanser

Tidligere Kunder

Anbefalinger

Jeg har hatt den glede å samarbeide med Jarle Wiggen i min stilling som Avdelingsleder for Marked og Salg i Confex Norge. Jarle har god innsikt, erfaring og forståelse for komplekse systemer og prosesser innen digitale medier, AdWords og Webanalyse. Han bistår gjerne med sin kompetanse, og er flink til å formidle budskapet på en enkel og forklarende måte.

Jarle har bistått Confex i vårt arbeid for å systematisere våre produkter for effektiv og målbart søkeroptimalisering.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Jarle og hans team til andre bedrifter.

Alfhild Heyerdahl Krokan

Avdelingsleder for Marked og Salg i Confex Norge, Confex

Jeg har jobbet i tre år sammen med Jarle og en felles kunde. Jarle er en kløpper innen online markedsføring, og da spesielt innen analyse og PPC-optimalisering. Han har en egen evne til både å dykke dypt inn i de viktige optimaliseringsdetaljene og samtidig tenke de store tankene som driver utviklingen videre. Vår felles kunde har blitt regnet som en av de fremste innen digital markedsføring de senere årene, og det er mye grunnet hans kompetanse og innsats

October 19, 2012, Magne was with another company when working with Jarle at Wiggen AS

Magne Uppman

Managing Director, iProspect

Jarle is a focused and highly effective professional who is one of the best in Norway within his area of expertise. Jarle has developed smart ways to better utilise the internet commercially. Additionally, Jarle is a positive and creative person who easily adapts to company cultures.

Kjetil Ørbeck

Tidligere Direktør, NKI Nettstudier

Jarle har de siden høsten 2006 jobbet som konsulent i markedsavdelingen ved NKI. Han ble opprinnelig hyret inn noen timer i uken som ansvarlig for digital annonsestyring i vårt annonsestyringsverktøy Headlight. Jarle fikk også ansvaret for å teste bruken av PPC-annonser i Google. Siden den gang er Jarle blitt en uvurderlig del av markedsavdelingen og hans oppdrag hos NKI er nå tilnærmet 80 % av en normal arbeidsuke.

Jarle har nå ansvaret for alle betalte markedsaktiviteter i søkemotorer. Dette inkluderer både tradisjonelle ppc-annonser og annonser i innholdsnettverket. Jarle har, i samarbeid med byrået iProspect, sørget for tekst og utforming av alle annonser i dette mediet. Han har også hatt ansvaret for all analyse og har vært en sterk pådriver for kontinuerlige justeringer og bruken av nye tjenester. Jarle har også vært en god ressurs i arbeidet med ubetalt søkemotorannonsering samt teknisk utvikling av våre nettsider: nki.no.

De siste årene er en betydlig andel av markedsavdelingens budsjettmidler flyttet over til digitale medier. Jarle har i denne perioden bidratt til å skape målbare resultater.

I tillegg til å være fantastisk kunnskapsrik i bruken av Google Analytics har han vist en egen evne til å gjøre seg kjent med nye trender. Gjennom kontinuerlig testing har han bistått NKI med å fordele budsjetter på de tiltak som har gitt økt effekt.

Jarle er en veldig trivelig kollega og en viktig humørspreder i avdelingen. Hans uformelle væremåte gjør at Jarle passer godt inn i de fleste miljøer.

Jeg gir Jarle mine beste anbefalinger

October 30, 2012, Morten was Jarle’s client

Morten Blixrud

Markedsdirektør / CMO, Confex Group

Jarle har en unik kompetanse ved at han forstår både marked og IT.
Han er faglig meget dyktig, lyttende og analytisk. Jarle har evnen til å stille de gode og utfordrende spørmålene, gjerne sett fra et kundeperspektiv. Gjennom denne arbeidsformen er Jarle en aktiv sparringspartner og ved sin genunine nysgjerrighet er han hele tiden på jakt etter å bidra med å forbedre prosesser. Han har stor arbeidskapasitet og er handlings og løsningsorientert. Jarle er en person som er meget behagelig å samarbeide med.
Jeg vil gi han min aller beste anbefaling.

Øyvind Tingstad

Kompetanserådgiver, Fagakademiet

Jeg har jobbet med Jarle i mange år og anser han som en solid, kunnskapsrik og arbeidsom person. Han ser att helheten er viktigere enn delene, dog han har stålkontroll på hvilke av delene som fører til de riktig, gode resultatene.
Trenger du en mann som kan onlinebusiness, med hjerte for webanalyse og betalt søk; så er denne mannen helt rå!

Monica Arthurson

Country Manager, Finch Norway